sitter på skolan

och har småföretagande, min och annas idé är såklart hängande choklad apor som vi ska köpa från malmö choklad fabrik!!!

annars så skulle vi haft skolfoto idag men de blev så klart inställt hehe, jag har ganska tråkigt och jag får en massa mail från facebook hela tiden...  Jag har 1000 olästa mail i min inkorg, de tycker jag är lite jobbigt sen när man måste rensa!

Jag har förresten slutat i i bandy, jag orkar inte med alla som tjatar och när någon tjatar så skiter jag i det så är det bara och kommer alltid vara!

nu fick du ett inlägg sofia, hoppas de var kul hehe


med spotify premium blablbal

kan reklamerna på spotify aldrig ta slut? här försöker man lyssna på bra musik osså kommer hon och stör.

och död på att vi åkte ner till skolan var på lektion i tjugo minuter fick åka hem typ? haha aja, anna och jag hittade fina presenter till victoria iaf! lär bli tjocktt niiiceee. sov hos vickizz igår haha dampade i camen du vet, galna brudar! måste säga att de är så skönt att vara frisk! man känner sig glad, typ. ahahha

jag saknar mirian och sofia, ni får inte glömma bort mig!

give me that bounce!

nu känner jag så här, dax att börja blogga igen! vet inte varför eller nå men tänkte att det nog var en bra idé!
just nu har jag typ haft svin influensa hahah, dock inte vart till doktorn (eftersom jag inte har fått av dom) vi tar inga prover ändå blablabla. liksom bullshit? här har jag haft de 7 värsta dagarna av mitt liv där jag bara har legat som sen död fisk diggaru och så säger du så, idde liksom.  Aja, dessa dagar har jag levt på att äta kräm och nypn soppa, idag prövade jag att äta pannkaka.... min mage har straffat mig hela kvällen. nej ni vill inte veta.

en sak som jag har bestämt till veckan iallafall är att JAG OCH EMMA SKA KÄKA MUMSMUMS MED BEA vår älsklings pizzaee bara att trycka i dig bebe.

oh, och sofia ska flytta också så hon ska ha avskeds middag på thai restaurangen, och dum som jag är:

sofia sa:
 6, imorgon:)
lind'a sa:

e de dax att stiga upp :)

sofia sa:

att äta thai iq:)

lind'a sa:

....


RSS 2.0