hundens och kattens dagbok

de här är nog de roligaste jag någonsin hört fyfan julia skickade den igår och jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv dessutom så var jag själv också HAHAH här är klippet på youtube

nu är jag här igen!!!!!!

äter en kaka, nyss duscha och varit på kajjen med sooffiiaaa!
de är vad jag har gjort nyligen hehe.

idag så var jag inte i skolan..... men istället vaknade jag vid typ 3??? aja, jag var hos maria idag(: de var kul sen så sofia då och nu ska jag snart till emma och nathalie puh, mycket på schemat. plugga ska jag hinna med och göra också!
min hals dör av törst..... :(

hejdåpåer


ps. sundsvall med sofia imorgon!!! ds.


sluta tidigt

även fast vi slutar sent varenda eviga dag, så kommer det ibland dagar som denna när man får sluta halv 2, medans halva klassen sitter på kemi (: då är jag nöjd!

anna och jag ska plugga på biblo idag!! mestadels plugga matte antar jag, men som sagt så har jag ju slutat och de har inte hon .... så nu väntar jag bara på ingenting tjenamoss!

jag och helen = trött

vi är trötta och ska snart sova, plepp gick precis och william lämnade oss för ett tag sen, vi har kollat på film och så men mestadels av vår kväll gick åt med att kolla på soneby city sports!!! älska mer än livet alltså


aja, sova nu vi synes imorgon


tempo

har jag nyss varit på, godis och dricka yeye!   jag är med mia och helen och vi kollar på surf's up jag älskar den filmen (:

vi väntar på pleppis men jag vet inte vart han har tagit vägen!

nu åter till filmen och ny header! hejs


jag vet, de blir tjatigt men mitt huvud gör ont!

helens pappa ringde akad så han fick skjutsa hem mig, jag var alldeles vinglig jag hade så ont i huvudet som jag aldrig haft förut! min rygg också för den delen, nu ligger jag här i sängen och HOPPAS att emma kommer hit sen och sover med mig för jag vill inte sova själv! verkligen inte.

min kväll spenderades med malin,linda,kajsa och helen dricke och spela guitar hero!
de var kul och jag hoppas att det blir roligare imorgon!

sofia och ja har varit som döda idag och jag mår inte så bra,  rummet snurrar och de är inte för nå jävla alkohol måste jag säga! jag vet inte vem som har smittat mig och sofia men någon är det!  kvällen avslutades väldigt tidigt med kallsvettningar och värk i hela kroppen, jag vet att jag tar upp det mycket men ni måste förstå att jag har ONT SOM FAN

the hot chick

sitter och kollar på the hot chick med helen och sofia, asbra, dock har jag sett den för många gånger!

imorse hade jag världens största huvudvärk och mamma tjatade på att jag var allergisk men de var jag ju inte jag vill bara döda hon,

imorse bjöd sofia på pannkakor till frukost! yummie!

ikväll ska vi äta tacos (: nöjda lilla familjen! jag är jätte sugen på cola.... hejsvejs!

ont i huvudet

jag har tagit en sån där asstor alvedon och ändå värker det i huvudet på mig... sorgligt jag vet
har jag tråkigt? jajamen, alla har dragit och jag har precis sett klart på tropic thunder och jaden var kul men vad ska jag göra nu? jag ska äta upp min apelsin eller vad fan de nu är för något,

btw alla mina kompisar: JAG HAR KÖPT NYA SKOR så ni behöver inte oroa er nå mer (mina gamla var de hål i och sen hade jag ritat över hela skorna och skrivit namn och gått i lera så dom slängde peter i sjön!)
svarta såklart för att annars skulle dom bli lika fula efter en vecka...



jag hatar min mobil kamera, ge mig en ny tack!!! 

vattenpipa!

nu sitter jag helen och sofia och spelar singstar! ante plepp och wille drog och skulle käka nyss så vi är lite lonley.....

men inget fel med det! godis vattenpipa och singstar tackar väl ingen nej till?

idag vaknade jag halv fyra (!) fattar inte att jag kan vakna så sent, iaf vid sex for jag till thai och käkade med min broder min syster och min pappa, riktigt gott! guang ped tog jag eller vad de nu hette, jag måste nog knäppa kort på hur mitt rum ser ut så ni får se hur fint det har blivit där, eller snart de liggerfortfarande saker hela golvet......

sofia mamma sa till sofia att hur ens rum ser ut visar hur de är i ens liv, och jag kan ju säga att det stämmer mitt liv är ju upp och ner och mitt rum är lika så, ingen vill typ ens gå in där för att det är så stökigt, men nu ska det bli ändring!!

sofia och helen hälsar så mycket till er!

nu ska jag röka, hahah hejsvejs!

dunkadunkalåt!

shit, jag har varit vaken sen typklockan 7 imorse jag vet inte vad de är för fel hah,  igår så var jag med sanna,sofia,helen,elin,malin,frida och linda vi spelade singstar och sånt och på dagen var jag sanna och helen på stan och bara kände sommaren komma!

idag så är de ganska mycket som ska göras, de ska handlas tills ikväll och sen så ska jag åka till sybilla på moppen!!! HeHe och sen ska jag på ett äckelmöte som jag verkligen inte orkar med... men aja, livet suger helt enkelt men inte när man är på sybilla;;

har snackat med emma hela morgonen hon är ute i buschen hon!

beroende

godis beroende! här har ni mig.

jag måste ha jätte lågt blod socker, för utan något att äta så bara typ sjunker jag ihop och blir jätte trött.

nu kom jag precis hem från helens pappa där vi kollade på nån film som gick på 3an.
och ätit chips såklart!

imorgon blir det dricke och guitar hero hos malin de blir as kul! jag har längtat som fan.

nu ska jag röjja i mitt rum för jag städade aldrig igår, utan gick på ica med sofia istället och sen så blev de GH såklart!!


hehe tjenamos!


ps

måste bara säga att jag och sofia varit på ica denna dag igen, jag tror dom börjat att känna igen oss där, nya kompisar for life kanske? (L)

buzzz

bakisdag numero dos. jag och sofia verkar ha blivit beroende av spel, ja tyvärr tvspel....gituar hero och buzz är det som gäller denna dag (:

igår var en ganska ohändelserik kväll men den slutade hemma i sofias säng som vanligt.

och jag kommer att DÖDA minikrogen, dom lade av telefonen igår även fast jag ringde 40 minuter innan dom stängde? och jag ringde ändå till tio i tre men ändå svarade dom inte, jag fattar inte jävla horer!!!!!!!!!!!!!!! de var de enda jag hade sett fram emot hela kvällen, fattar inte, jag är fortfrande as sur.

ps jag hatar mamma för att hon aldrig kan få något gjort och om jag blir som henne tar jag självmord ds


sybilla!

kom precis hem från sybilla, fett gott ju. stor strips och nacho sås så ska det va!

igår åt vi middag hos sara, jag olivia,helen,sofia och sara såklart. sedan kom sanna och peter också! vi drack och levde gött men vem som hällde ut fimpvattnet är ett mysterium.
sedan drog vi till mattias där var de ju ganska fest iaf....

blev gaanska borta där ett tag och sedan när alla gick på krogen som vanligt stod jag där själv mitt upp i allt...
så då gick jag hem till emma,ramlade på vägen och skrapade upp benet...
väl hos emma väckte jag alla sedan bessade jag pizza och levde livet.

jag vaknade först typ sex imorse av att charlie ville gå ut och att han nafsade på mina tår... men jag pallade inte det såatt jag somnade om vaknade typ halv nio gick och väckte alla i huset och dom blev ju annat än glada iaf......
när vi softat ett tag kom matte och stefan vid nio och jag kan ju säga att de var ju inte lite som var söndert hos matte iaf.
då kom mattias på idén att vi skulle äta så vi ringde runt och frågade folk om dom kunde skjutsa oss och bing fixade biffen. men vi ville åka på big boy men bing ville åka till sybilla så det blev en sväng ut till älandsbro också.

nu har jag skrivit fett mycket och jag vet inte ens varför ni bryr er om att läsa det heheh... hihi nu ska jag städa duscha fixa och trixa! hejsvejs

GRATTIS RONNIIIIIIE

ica, cola och feta ost!

nu ska jag och sofia ut i det fina vädret och gå på ica :) tjenamoss!!!


nu kan jag fortsätta skriva för sofia hade lite bråttom att gå hehe

idag har jag spelat guitar hero igen, de är ju fett kul dessutom var jag uppe riktigt tidigt idag (:
jag och sofia gick ute och lade oss i en gunga imorse fett skönt fast kallt om fötterna!
sen tyckte jag om sofias mjukisar som jag hade fått låna så vi gjorde en deal, istället för att ge mig hundra kronor som hon var skyldig mig så fick jag mjukisarna, ja jag är nöjd!

på ica blev de: feta ost såklart cola fanta sprite saft och en påse med PIROGER
jag har dessutom skrivit mitt namn på varenda pirog så ingen ska gå och äta på dom, HEHe

nu ska jag duscha sen vid fyra åker jag och sofia till sara (:

sofyy all night long!

nu sitter jag hemma hos sofia och äter popcorn och dricker cola (:
jag funderar att börja ta upp mitt bloggande på allvar igen, de är ju ganska kul ändå

plus att sofia klagar på att jag aldrig skriver något fastän jag faktiskt hade skrivit idag.

vi har spelat guitar hero och nu ska vi röka vatten pipa vi hade lite problem med att skaffa kol men de fixade super mattias såklart! vi gör som en liten tjuv start på sommaren och ska sitta ute, mysigt va?

imorgon blir det middag hos sara och utgång! de jag kommer ihåg är att jag ska ta med mig feta ost och en cola/fanta
ja, jag är duktig... men nu ska jag och sofia lappa ihop den här pipan så gott de går, och vem vet de kanske kommer bilder sen :)

we are your friends





en bild på mig för ovanlighetens skull!

idag blir det påsklov och gud äntligen fri! Jag känner att jag nog hade behövt gått lite påsk skola och jobba matte men vafan,jag tar det här hemma istället! matte nationella verkar ju inte vara för svårt ändå.

fysik provet hade jag inte tränat till idag så det sabbade jag totalt. men annars är väl allt fint i skolan och så.

men mona vill att jag ska prata tydligare och jag kanske måste det också? jag mumlar ganska mycket.......


HEHE nu ska jag se vad jag ska göra ikväll, ciao och glad påsk


födelsedag!

denna dagen är min 16-årsdag och jag är ganska glad!

RSS 2.0